rETOURBELEID

OVERZICHT

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er sinds je aankoop 30 dagen zijn verstreken, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.
Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restitutie wordt verleend:

  • Elk item dat niet in originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.
TERUGBETALINGEN

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je restitutie.
Als je restitutie wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag automatisch binnen een bepaald aantal dagen teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze.
Te late of ontbrekende terugbetalingen Als je nog geen restitutie hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen geld teruggekregen, neem dan contact met ons op via info@nieuwperspectiefspel.nl

VERVANGINGEN

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@nieuwperspectiefspel.nl

RETOURZENDING

Om je product te retourneren, moet je het sturen naar: 

Clerkx Training & Coaching
Stentorstraat 9
5631 KV Eindhoven

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van je product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van je restitutie. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is,
variëren.

HELP NODIG?

Neem contact met ons op via info@nieuwperspectiefspel.nl voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.